;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Promocija "I ja sam MAPEI majstor"

18. 05. 2021.

Promocija "I ja sam MAPEI majstor"

U periodu od 17.05.2021. godine do 16.07.2021. godine u svim maloprodajnim objektima ENMON-a na teritoriji Republike Srbije, Mapei Srbija će realizovati promociju pod nazivom "I ja sam MAPEI majstor".

Kupovinom bilo kojih MAPEI proizvoda u periodu trajanja promocije kupci mogu dobiti VREDNE POKLONE, i to:

– Kupac koji u maloprodajnim objektima ENMON DOO BEOGRAD kupi proizvode iz prodajnog asortimana Mapei za koju su izdati fiskalni isečci u minimalnom iznosu od 25.000,00 dinara, stiče uslov da dobije poklon u vidu Mapei majice i pantalona.

– Kupac koji u maloprodajnim objektima ENMON DOO BEOGRAD kupi proizvode iz prodajnog asortimana Mapei za koju su izdati fiskalni isečci u minimalnom iznosu od 40.000,00 dinara, stiče uslov da dobije poklon u vidu Mapei majice i pantalona i fugača.

– Kupac koji u maloprodajnim objektima ENMON DOO BEOGRAD kupi proizvode iz prodajnog asortimana Mapei za koju su izdati fiskalni isečci u minimalnom iznosu od 60.000,00 dinara, stiče uslov da dobije poklon u vidu Mapei majice i pantalona, fugača, seta za čišćenje fuga i pištolja za silikone Mapei Gun 310.

Za više informacija o promociji i uslove korišćenja, posetite stranicu I ja sam Mapei majstor.