Nudimo vam tri načina isporuke: dostava ENMON transportnim vozilom na kućnu adresu, dostava kuriskom službom na kućnu adresu, lično preuzimanje u salonu.

Zbog ograničenja usluga brze pošte, pločice, kade, tuš kabine, i proizvode sličnih gabarita, ne šaljemo brzom poštom već isključivo isporučujemo našim transportom po već definisanim uslovima.

NAPOMENA: Robu dostavljamo samo do ulaza u objekat predviđen za smeštanje robe, do onog mesta dokle transportno vozilo može prići i nemamo mogućnosti za istovar, zbog čega je potrebno da obezbedite ljudstvo za istovar/unos robe.

Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće, i da o vidljivim nedostacima obavesti prodavca u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.

Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u salonu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu (preuzetu) robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti vozaču odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Prilikom preuzimanja robe dostavljene kurirskom službom, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti usmeno dostavljaču i pisanim ili telefonskim putem obavesti kurirsku službu i prodavca (e mail kurirske službe: reklamacije@bex.rs, e mail prodavca: webshop@enmon.rs ili telefonom na broj: 0800 33 33 35 ili na adresu: ENMON d.o.o. Bulevar oslobođenja 205, 11000 Beograd).  

Kad se posle prijema stvari od strane kupca pokaže da roba ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari (skriveni nedostatak), kupac je dužan, pod pretnjom gubitka prava, da o tom nedostatku obavesti prodavca u roku od osam dana računajući od dana kad je nedostatak otkrio.

Isporuka ENMON vozilom

Ukoliko ste izabrali isporuku ENMON vozilom, odeljenje WEB SHOP-a Vas kontaktira radi daljeg dogovora.

Cenovnik kompanije ENMON:

  • Svi kupci čiji je račun 20.000 dinara ili veći, stiču pravo na besplatnu isporuku do 30 kilometara od geografski najbližeg salona do izabranog mesta isporuke.
  • Svi kupci čiju je račun manji od 20.000,00 dinara biće kontaktirani radi dogovora oko iznosa isporuke
  • Svi kupci čija je razdaljina od geografski najbližeg Enmon salona  do adrese za isporuku veća od 30 kilometara, plaćaju 100.00 dinara po km

Isporuka brzom poštom

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 2 do 10 radnih dana od dana potvrđivanja porudžbine. Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako vas ne nađe na adresi.
Cenovnik kurirske službe možete pogledati OVDE.

Lično preuzimanje

Ukoliko te izabrali lično preuzimanje, služba Web shop Vas obaveštava u kome salonu možete preuzeti robu. Ukoliko ste napomenuli u kom salonu želite da izvršite preuzimanje, obavestićemo vas o tome kada će roba biti na željenoj lokaciji koju ste izabrali.

Rokovi isporuke

Broj dana za isporuku se računa od dana prijema Vaše uplate. Obično je rok za isporuku do 5 dana. Rok isporuke je najkasnije do 15 radnih dana od dana prijema uplate.