Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Fineco Panelni Električni Konvektor

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Tesy
  SKU: 9585K99199007
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  TESY Fineco CN 06 140 EA CLOUD AS W pruža napredne električne panelne konvektore - poznate i kao Norveški radijatori - koji garantuju brzo zagrevanje prostora uz minimalne troškove električne energije. Naš najnoviji model, FinEco Cloud sa AirSafe tehnologijom, postavlja visoke standarde u grejanju prostora, kombinujući naprednu kontrolu preko interneta sa inovativnom funkcijom AirSafe za prečišćavanje vazduha.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 21.455,83  RSD
  Ušteda:  21.455,83  RSD
  21.455,83  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  TESY pruža napredne električne panelne konvektore - poznate i kao Norveški radijatori - koji garantuju brzo zagrevanje prostora uz minimalne troškove električne energije. Naš najnoviji model, FinEco Cloud sa AirSafe tehnologijom, postavlja visoke standarde u grejanju prostora, kombinujući naprednu kontrolu preko interneta sa inovativnom funkcijom AirSafe za prečišćavanje vazduha.

  Sa skandinavski inspirisanim dizajnom koji se savršeno uklapa u svaki enterijer, naši konvektori nude elegantan izgled i efikasno grejanje. AirSafe funkcija osigurava čistiji vazduh uništavanjem 98% virusa i bakterija, stvarajući higijeničnije okruženje za vas i vašu porodicu.

  Opremljeni smo i sa efektom toplotne zavese za bržu konvekciju, što omogućava efikasnije zagrevanje prostorija. Naši konvektori su idealni za montažu ispod prozora i dolaze sa intuitivnim LED displejom za prikaz trenutne i željene temperature prostorije.

  Štedljivi smo i efikasni, sa funkcijama za uštedu energije koje omogućavaju do 21% manje troškove električne energije. Takođe, imamo bezbednosne funkcije poput zaključavanja tastature i zaštite od pregrevanja, pružajući vam mir uma dok uživate u toplini naših konvektora.

  Savršeni za vaš dom ili kancelariju, TESY panelni konvektori su prava kombinacija stila, funkcionalnosti i efikasnosti. Spremni smo da unapredimo vaše iskustvo grejanja!

  Maksimalna snaga 1400 W
  Elektronski termoregulator
  Za prostorije do 34-45 m³
  Grejna površina 14-18 m²
  Visina 0,342 m
  Širina 1.070 m
  Dubina 0,06 m
  Montaža fiksna
  Kontrola preko interneta: Da

  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Fineco
  Upotreba Standard
  Snaga 1400W
  Proizvodjač UVOZNIK : ENMON D.O.O. BEOGRAD
  Država Bugarska
  Boja Bela
  Kategorija Električne grejalice
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *