;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Enmon Project Space - mesto gde ideja postaje stvarnost

30. 12. 2022.

Enmon Project Space - mesto gde ideja postaje stvarnost

Fantastične vesti za uzbudljiv kraj 2022.

 
S ponosom Vas obaveštavamo da je otvoren luksuzni ENMON Project Space, u samom srcu Beograda, na Dorćolu, Dubrovačka 10. Ovaj moderan i inspirativan objekat predstavlja korak više na lestvici inovacija u zemlji i regionu, a Enmon koji već godinama važi za jednog od lidera u industriji građevine, ovim potezom stavlja na raspolaganje svoje bogatno znanje, proizvode i usluge, široj javnosti.
 

Project Space izgledom podseća na velike radnje svetskih modnih brendova, u koje po ulasku dobijate maksimalnu posvećenost i najkvalitetniju uslugu. Nešto što ste do sada videli samo na filmovima ili najprestižnijim emisijama iz sfere dizajna i građevine sada možete da doživite i kod nas, mesto gde dobijate potpunu pažnju vrhunskih stručnjaka i konsultanata, koji su spremni da svaku vašu viziju pretoče u stvarnost, i zajedničkim trudom je izbruse do savršenstva. I sve to u prijatnom i luksuznom ambijentu, uz espresso ili vino, i što je najbitnije bez ikakvog ometanja jer vaše želje su naš prioritet.

U ENMON Project Space-u možete da pronađete širok izbor premium proizvoda za opremanje kupatila, kao i mnoge druge proizvode i materijale za graditeljske projekte i renoviranje. Ovaj prostor je pažljivo uređen da biste se mogli inspirisati i odabrati ono što najviše odgovara vašim potrebama i željama, a za sve one koji su malo neodlučni ili su im potrebne smernice, tu su stručni konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom koji mogu pomoći korisnicima da lagano prođu kroz širok spektar mogućnosti i da odaberu proizvode koji potpuno odgovaraju projektu. Međutim, ENMON Project Space nudi mnogo više od samo proizvoda. Ovo je mesto gde možete da doživite ultimativno iskustvo u saradnji sa neverovatnim timom ENMON-a i njihovim partnerima. Arhitekte, investitore i dizajnere enterijera očekuje vrhunski osmišljeno radno okruženje gde se mogu inspirisati, razgovarati sa stručnjacima i upoznati sa najnovijim trendovima i tehnologijama iz oblasti graditeljstva. Svi oni sada imaju mesto gde mogu realizovati svoje ideje, odabrati materijale i elemente koji će biti osnova savršenih projekata i onog što čini razliku između prosečnog i izuzetnog enterijera.

Idejni tvorac Project Space-a, Vedran Prole, project manager, je odgovoran za izgled i prezentaciju ovog showroom-a. "Kada sam ušao u ovaj prostor, postojao je samo pod i goli zidovi i znao sam da moram da krenem od samog početka, ne samo da prezentujem italijanske i španske pločice iz naše kolekcije koje pričaju same za sebe, već da i one povoljnije proizvode smestim u kreativan ambijent koji će ih plasirati više nego što je to ranije bio slučaj". Sa sigurnošću možemo tvrditi da je u tome i uspeo, svojim kreativnim pristupom, osećajem za prostor i inovativnošću dao je celoj priči jedinstven pristup i neku novu dimenziju, koju do sada nismo videli na našim prostorima.

Vedran je neko ko je rad da sačeka arhitektu i njegov zadatak je da zajedno sa njim isprati želje i investitora, ali i onog krajnjeg korisnika koji će tako oplemenjen prostor nazivati svojim domom. Potpuno posvećen, spreman da sasluša i pokaže kako je on uredio pojedine delove prostora kako bi već na početku, sasvim zasluženo, dobio poverenje stručnog lica koji i sam zna da prepozna kreativnost i talenat. Shodno svemu navedenom, verujemo da će u danima koji dolaze, Project Space postati nezaobilazna tačka na putu, svima koji imaju za cilj savršene projekte uz vrhunski kvalitet materijala i najbolju uslugu.


Posetite Enmon Project Space da biste videli najbolje proizvode dostupne u industriji i komunicirali sa stručnjacima kako biste zajedno mogli da razvijate nove odnose, sarađujete, stvarate i postižete nova iskustva koja jedni druge podstiču ka novim visinama uspeha. 


Tekst je delimično preuzet sa portala časopisa Podovi - Mirjana Makarin Plavšić