;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Ponosno najavljujemo otvaranje 54. ENMON prodajnog salona u Srbiji!

10. 10. 2023.

Ponosno najavljujemo otvaranje 54. ENMON prodajnog salona u Srbiji!

ENMON je stigao u Sremsku Mitrovicu!

 

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vam saopštimo fantastičnu vest - otvaramo svoj 54. prodajni salon u Sremskoj Mitrovici. Nećemo biti lažno skromni, jer brojka od 54. salona samo u Srbiji, i ukupno 80 u regionu (Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija), je prilično impresivna, i nadamo se da ćemo u budućnosti stići do cifre od 100 prodajnih objekata. Ovaj trenutak je rezultat višegodišnjeg truda, posvećenosti i podrške koju ste nam pružili tokom ovog nezaboravnog puta.

Zašto je otvaranje našeg 54. prodajnog salona razlog za slavlje? Prvenstveno, ovaj salon je odraz našeg neprestanog napora da vam ponudimo najkvalitetnije proizvode i usluge na tržištu. ENMON je postao poznat kao sinonim za kvalitet, a naš asortiman pločica i kupatilske opreme obuhvata ogroman broj proizvoda najpoznatijih svetskih brendova. Marazzi, Baldocer, QUA, Akgun Seramik, Villeroy & Boch, Ideal Standard, Grohe, Hansgrohe su samo neka od imena koja su obeležila svetsku scenu keramike i opreme za kupatilo, i baš oni vas čekaju u ENMON-u. Naš tim je pažljivo odabrao lokaciju koja će vam biti lako dostupna i omogućiti da pronađete sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Osim toga, novi prodajni salon će predstaviti našu najnoviju kolekciju proizvoda, uključujući podne i zidne pločice, kupatilski nameštaj, vrhunske sanitarije za kupatilo i mnoge druge proizvode koji će vaš dom pretvoriti u kutak komfora i elegancije. Dođite na svečano otvaranje, na adresi Marka Aurelija BB, 16. oktobra, povedite mališane, za koje smo spremili poklončiće u vidu balona, a za prve kupce spremili smo poklone iznenađenja!

Ono što nas posebno ispunjava ponosom je činjenica da smo postali deo mnogih domova širom Srbije. Naša zajednica kupaca je postala prava ENMON porodica, i mi se trudimo da vam pružimo iskustvo koje će vas usrećiti svaki put kad posetite naš salon. Vaša podrška nas pokreće da budemo bolji i da nastavimo sa inovacijama, tako da bismo ovom prilikom svim našim kupcima želeli da se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali ove duge ali neverovatne 33 godine. Poverenje u naš brend je ono što nas inspiriše da idemo napred i rastemo. Zato želimo da vam se zahvalimo na svakom trenutku koji smo proveli zajedno i svakoj prilici koju ste nam pružili da budemo deo vaših života.

Ovaj 54. prodajni salon je samo još jedan korak na našem zajedničkom putu. Nastavićemo da radimo naporno kako bismo vam pružili najbolje proizvode i usluge, jer vi zaslužujete samo najbolje. Radujemo se što ćemo vas ugostiti u našem novom salonu i zajedno graditi bolju budućnost.

Hvala vam još jednom na vašoj podršci i što ste deo ENMON porodice. Vidimo se uskoro u našem novom salonu!

 

Adresa salona: Marka Aurelija BB, Sremska Mitrovica

Radno vreme salona: od ponedeljka do petka 08:00 do 20:00 časova, subotom od 08:00 do 17:00 časova.