;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Novo u ENMONU: VitrA - budućnost kupatilskih sanitarija

24. 08. 2023.

Novo u ENMONU: VitrA - budućnost kupatilskih sanitarija

Jeste li ikada zakoračili u kupatilo koje odmah zrači luksuzom, stilom i funkcionalnošću? Zamislite prostor gde je svaki element pažljivo osmišljen kako bi poboljšao vašu svakodnevnu rutinu i podigao vaš komfor na neke nove visine. To je svet kompanije VitrA, ime koje već decenijama redefiniše svet kupatilskih sanitarija!

Ako ste u potrazi za inovativnim, modernim i funkcionalnim sanitarijama, bilo da su to wc šolje, wc daske, bidei ili vodokotlići, nema potrebe da tražite dalje! ENMON sa ponosom predstavlja novitete u našem bogatom asortimanu:

 

VitrA brend: Globalni brend

 

VitrA nije samo brend, to je utelovljenje inovacija, zanatske veštine i savremenog dizajna u svetu kupatila i pločica. Potekla iz Turske 1942. godine, VitrA je postala globalni lider, šireći svoj uticaj na više od 75 zemalja. Sa strašću prema kvalitetu, održivosti i zadovoljstvu kupaca, VitrA je postala ime koje se poistovećuje sa naprednim rešenjima za kupatila.

U početku proizvodeći za velike svetske kompanije, VitrA je počela da širi svoj asortiman proizvoda, započevši svoje prve operacije u inostranstvu. 2000-te su dovele kompaniju u prekretnicu u smislu brendiranja. Redefinišući svet kupatila kao „racionalnog, estetskog i podjednako osetljivog“, VitrA je donela potpuno novi koncept u kulturu kupatila. Koristeći kombinaciju udobnosti i tehnologije, pretvorila je kupatila u životni prostor. Sa kapacitetom za razvoj i proizvodnju svih proizvoda koji mogu biti potrebni u kupatilu, VitrA je obezbedila svoju poziciju u industriji dajući prioritet istraživanju i razvoju i radeći sa vodećim međunarodnim dizajnerima.

Kao deo svoje strategije da postane globalni brend, VitrA je nastavila da raste širenjem svog portfelja sa globalnim gigantima. 2006. godine je inkorporirala Engers Keramik, poznatu firmu za proizvodnju keramike sa nemačkog tržišta, što je označilo prvu prekookeansku akviziciju od strane turske firme za proizvodnju keramike. Ona je 2007. godine kupila većinski udeo u odeljenju pločica kompanije Villeroy & Boch, jednog od najuglednijih i najpoznatijih svetskih brendova, i Burgbada, jednog od vodećih evropskih proizvođača luksuznog kupatilskog nameštaja, 2008. Zarađujući otprilike tri četvrtine svog prihode sa inostranih tržišta i brojna dostignuća ovenčana međunarodnim nagradama za dizajn, danas je VitrA globalni brend prepoznat od strane svetski poznatih dizajnera i arhitekata.

 

 

VitrA sanitarije: Luksuz i funkcionalnost

 

U srcu VitrA ponude nalazi se njihova fantastična paleta kupatilskih sanitarija. Ako vam je pojam nov, sanitarni nameštaj se odnosi na osnovne uređaje i opremu u kupatilu. Od WC šolja i vodokotlića, do lavaboa i bidea, ovi elementi ne samo da služe funkcionalnim svrhama, već takođe značajno doprinose celokupnoj estetici i udobnosti vašeg kupatilskog prostora. VitrA posebnu pažnju pridaje detaljima, a s obzirom da sarađuje sa najpoznatijim svetskim dizajnerima, ona ne prati trendove, već ih stvara.

Kod VitrA sanitarija se forma besprekorno spaja sa funkcionalnošću. Po čemu se to VitrA razlikuje od ostalih brendova:

  1. Inovativni dizajni: VitrA se ponosi saradnjom sa svetski priznatim dizajnerima kako bi kreirali sanitarni nameštaj koji je vizuelno atraktivan i izuzetno funkcionalan. Ovi dizajni pretvaraju svakodnevne uređaje u umetnička dela, kupatila dobijaju izuzetnu notu futurističkog stila.

  2. Napredna tehnologija: Posvećenost inovacijama kod VitrA je očigledna u integrisanju naprednih tehnologija u njihov sanitarni nameštaj. Očekujte funkcije kao što su mehanizmi za uštedu vode, bezkontaktni upravljači i efikasni sistem ispiranja.

  3. Održivost: Sa svakodnevnim porastom ekološke svesti širom sveta, VitrA je lider u održivim procesima proizvodnje i dizajnu koji promovišu štednju vode i smanjeni ekološki uticaj. Uz VitrA sanitarije dajete mali doprinos planeti Zemlji u očuvanju prorode i uštedi vode.

  4. Prilagodljivost: Sva kupatila su jedinstvena i VitrA to razume. Njihov asortiman sanitarnog nameštaja dolazi u različitim veličinama, oblicima i završnicama, omogućavajući vam da prilagodite svoje kupatilo vašim specifičnim željama i prostoru.

  5. Izdržljivost: Posvećenost VitrA kvalitetu osigurava da njihov sanitarni nameštaj ne samo da je estetski privlačan, već je i napravljen da izdrži test vremena. Što znači da kupujući VitrA proizvode, ulažete dugoročno u vaše kupatilo.

 

 

Proizvodi kompanije VitrA ostavili su neizbrisiv trag na prestižnim internacionalnim projektima, od luksuznih hotela do prefinjenih rezidencija. Njihov naglasak na dizajnu, funkcionalnosti i održivosti stekao je poverenje arhitekata, dizajnera i vlasnika širom sveta.

Jer kao što smo već rekli, VitrA nije samo brend; to je izbor načina života koji transformiše kupatila u oaze za opuštanje. Ako cenite estetiku, inovacije i harmoniju dizajna i funkcionalnosti, VitrA sanitarije su savršen izbor za vas. Zakoračite u svet gde će vaše boravak u kupatilu dosegnuti sasvim novi nivo, sve zahvaljujući posvećenosti kompanije VitrA.

Zagrli eleganciju, zagrli inovaciju - zagrli VitrA. Vaše kupatilo više nikada neće biti isto.