;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Budućnost električnih bojlera: TESY Bellislimo & BiLight

18. 08. 2023.

Budućnost električnih bojlera: TESY Bellislimo & BiLight

ENMON predstavlja Seriju BelliSlimo: Elegancija i funkcionalnost u jednom

 

Da li ste umorni od zastarelih bojlera za vodu koji zauzimaju previše prostora i povećavaju vaše račune za struju? Zaboravite na te neprijatnosti i zakoračite u budućnost grejanja vode sa serijom BelliSlimo. Stvoren na spoju najsavremenije tehnologije i izvanrednog italijanskog dizajna, BelliSlimo nije samo bojler za vodu; on je svedočanstvo o luksuzu i efikasnosti.

 

  • Italijanska elegancija - BelliSlimo predstavlja remek-delo italijanskog dizajna, sa elegantnim, ravnim i vitkim izgledom. Njegova kompaktna veličina štedi prostor i omogućava bezbrižnu instalaciju, zadovoljavajući različite potrebe bez kompromisa po pitanju stila.
  • Prilagođeno Vašim potrebama - BelliSlimo će zadovoljiti vaše individualne zahteve sa dve različite opcije grejnih elemenata: bakar i suvi. BelliSlimo Dry varijanta je posebno dizajnirana za područja sa tvrdim i agresivnim uslovima vode, obezbeđujući izdržljivost i dugovečnost.
  • ECO pametni režim - Da li vas visoki računi za struju muče? Pozdravite ECO pametni režim - BelliSlimo rešenje za rasipanje i nepotrebne troškove. Ovaj pametni režim kreira personalizovan algoritam rada, obezbeđujući vam toplu vodu tačno kada vam je potrebna. Vreme je da prestanete da brinete o visokim računima za struju.
  • Energetska Klasa B - Sa impresivnom ocenom Energetske Klase B, ponosno stoji kao najbolje ocenjen električni bojler za vodu u svojoj kategoriji, prema Uredbi 812/2013. Ovo priznanje ističe posvećenost BelliSlimo uređaja prema ekološkoj odgovornosti i inovacijama.

 

Prošli su dani glomaznih bojlera za vodu koji troše nepotrebnu energiju i narušavaju estetiku vašeg doma. Serija BelliSlimo izranja kao simbol sofisticiranosti, efikasnosti i praktičnosti. Spajajući italijansku veštinu izrade i najsavremeniju tehnologiju, ona je kompletno preoblikovala tržište bojlera. Recite DA udobnosti, prigrlite inovacije i napravite pametan izbor sa BelliSlimo uređajem - jer zaslužujete samo najbolje.

Poručite svoj Bellislimo bojler još danas, po zaista fantastičnoj ceni od 36.907,37 RSD, pogledajte detaljnije na ENMON webshopu – serija Bellislimo.

 

Iskusite vrhunski komfor uz seriju Bojlera Bilight!

 

Kada se povede diskusija o bojlerima i toploj vodi, nema boljeg izbora od fantastične serije električnih bojlera Bilight. Predstavljamo vam revoluciju u grejanju vode koja će vašoj svakodnevnici pružiti pre svega bezbrižnost i komfor. Šta je to što čini Bilight neprikosnovenim šampionom u svetu kućne udobnosti?

 

  • Stalna topla voda, bez napora - Zamislite svet gde topla voda nije luksuz, već neizostavan deo vašeg života. Serija Bilight sa ponosom predstavlja raznolik izbor elegantnih električnih bojlera, spremnih da istovremeno obezbede toplu vodu za više tačaka upotrebe.
  • Savršeno se uklapaju u svaki prostor - Ograničenja prostora više neće ometati vaš stil. Sa impresivnim izborom vertikalnih i horizontalnih modela, Bilight bojleri se lako smeštaju čak i u najuske uglove.
  • Prihvatite alternativne izvore energije - U svetu koji sve više teži ekološki osvešćenom načinu života, Bilight je pionir održivosti. Neki modeli imaju jedan ili dva ugrađena izmenjivača toplote, omogućavajući besprekorno integrisanje sa alternativnim izvorima energije.
  • Inovativna dvobojna indikacija - Svaki Bojler Bilight je opremljen jedinstvenim dvobojnim sistemom indikacije. Crveno svetlo označava režim grejanja, dok umirujuće plavo svetlo označava režim spremnosti za upotrebu.
  • Bezbednost i kvalitet - Vaša bezbednost je naš prioritet, i preduzeli smo sve mere da je obezbedimo. Serija Bilight bojlera je pažljivo izrađena u skladu sa najvišim evropskim standardima bezbednosti i kvaliteta.

 

Serija Bilight bojlera je revolucionarni napredak u svetu bojlera za kupatilo. Uz Bilight, ne samo da osećate toplotu, već i koristite najnovije tehnologije kako biste optimizovali potrošnju i doprineli zaštiti životne sredine. Osetite moć inovacija koja će transformisati vaš dom i omogućiti vam da svakodnevno uživate u nečemu što se obično uzima zdravo za gotovo. Nabavite svoj Bilight bojler već danas i osetite razliku koju će neumitno doneti u vaš život.

BiLight bojlere možete poručiti direktno na ENMON webshopu, po sjajnoj ceni od 11.063,83 RSD za bojler od 50L.