;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

ACO kolekcija - Dizajnirani za kvalitet i inovacije

31. 08. 2023.

ACO kolekcija - Dizajnirani za kvalitet i inovacije

Da li tražite vrhunska rešenja za odvodnjavanje koja ne samo da se ističu po kvalitetu, već doprinose i održivoj životnoj sredini? Nema potrebe da tražite dalje! U ENMON-u sa ponosom predstavljamo najnoviji dodatak našem asortimanu – kolekciju proizvoda ACO, gde se kvalitet susreće sa inovacijama. Sa bogatom tradicijom koja datira još od 1946. godine i reputacijom globalnog lidera u tehnologiji odvodnjavanja, ACO je tu da ispuni, pa i nadmaši sve vaše potrebe za odvodnjavanjem. Sa nepokolebljivim težnjama ka vrhunskom kvalitetu, inovativnom dizajnu i krajnjem zadovoljstvu korisnika, ACO je postao pouzdan dobavljač za različite primene.

 

Zašto Izabrati ACO?

 

Kompanija ACO je porodično preduzeće koje vode vizionari poput Hans-Julius Ahlmann-a i njegovog sina Iver Ahlmann-a. Ova porodična dinamika im omogućava da razvijaju i sprovode dugoročne strategije koje stavljaju akcenat na kvalitet i inovacije. Tokom više od 70 godina, ACO je ostao na čelu industrije sistema za odvodnjavanje, postavljajući standard za druge. Sa opsežnim portfoliom koji zadovoljava širok spektar primena, uključujući unutrašnje i građevinsko odvodnjavanje, uređenje pejzaža, sportske objekte, prodajne prostore, distributivne centre, autoputeve, aerodrome i ekološki osetljive projekte, ACO nudi prilagođena rešenja za svaku potrebu.

 


 

Neprevaziđen kvalitet za dugoročna rešenja

 

Kada je u pitanju tehnologija odvodnjavanja, ACO se ističe kao svetski lider na tržištu. Razumevajući izazove koje donose klimatske promene, posvećeni su pružanju inovativnih rešenja koja se prilagođavaju novim uslovima životne sredine. Njihov sveobuhvatan pristup obuhvata profesionalno odvodnjavanje, efikasno čišćenje i odgovorno ispuštanje ili ponovnu upotrebu vode. Od tuš kanalica, rešetki za tuš kanalice i slivnika do separatora ulja i masti, njihova bogata paleta proizvoda je dizajnirana da zadovolji različite potrebe.

Ono što izdvaja ACO su proizvodi koji izdržavaju test vremena. Beskompromisna potraga ACO Grupe za savršenstvom očigledna je u svakom proizvodu koji nude. Investirajući u globalna istraživanja i razvoj, kontinuirano usavršavaju svoje dizajne kako bi osigurali optimalne performanse i izdržljivost.

 

 

ACO - nekad i danas

 

Njihovi koreni vode do Rendsburg/Büdelsdorf-a u Nemačkoj, gde su osnovani na istorijskom mestu Carlshütte livnice - prvog industrijskog preduzeća u Šlesvig-Holštajnu. Sa čvrstim temeljima u regionu, negovali su inovacije kroz temeljna istraživanja i razvoj. Rastući iz godine u godinu, njihovo tehničko umeće je postepeno obuhvatilo obradu polimerskog betona, plastike, livenog gvožđa, nerđajućeg čelika i armiranog betona.

Danas, uticaj ACO-a prostire se širom sveta, sa prisustvom u više od 40 zemalja širom Evrope, SAD-a, Australije, Bliskog istoka i Dalekog istoka. Sa 30 modernih proizvodnih mesta, njihovi proizvodi ne samo da ispunjavaju, već i premašuju očekivanja. Ova opsežna mreža omogućava im da razumeju regionalne potrebe, istovremeno zadržavajući globalnu perspektivu. Sa preko 4800 zaposlenih, prepoznavanje ACO-a kao jednog od globalnih lidera, vidi se u svakom kutku sveta.

 

 

Ekološka posvećenost

 

Kod ACO-a, inovacije se ne odnose samo na performanse – već i na održivost. Sa snažnim fokusom na ekološki osetljive projekte, ACO iz dana u dan, nastoji da unapredi svoja postrojenja i proizvodne procese, kako bi smanjili štetan uticaj na životnu sredinu. Njihova posvećenost smanjenju ekološkog uticaja pokazuje izuzetnu odgovornost prema planeti i budućim generacijama, što svima treba da služi za primer.

 

Šta možete očekivati sa ACO proizvodima?

 

Bio da ste dizajner, arhitekta, izvođač radova ili vlasnik stana, nova kolekcija ACO proizvoda zamišljena je da podigne vaš prostor na viši nivo. Sa širokim spektrom opcija prilagođenih različitim potrebama, pronaći ćete rešenja koja se besprekorno uklapaju sa zahtevima vašeg projekta. Od efikasnog unutrašnjeg odvodnjavanja do pouzdanih rešenja za velike projekte poput autoputeva i aerodroma, ACO ima sve što vam je potrebno.

 

Kada odaberete ACO proizvode, ulažete u kvalitet, inovacije i pouzdanost. Evo šta možete očekivati:

  • Izdržljivost - proizvodi su napravljeni da traju, osiguravajući dugotrajnost i smanjenje troškova održavanja.
  • Performanse - Iskusite vrhunska rešenja za odvodnjavanje koja pružaju rezultate čak i u izazovnim uslovima.
  • Održivost - Ekološki fokus ACO-a usklađen je sa modernim vrednostima, čineći ga odgovornim izborom za ekološki osvešćene projekte.
  • Prilagođenost - Sa raznovrsnim asortimanom proizvoda, možete pronaći savršeno rešenje za svoje specifične potrebe.

 

U ENMON-u, uzbuđeni smo što Vam predstavljamo kolekciju ACO proizvoda, dokaz kvaliteta, inovacija i održivosti. Istražite asortiman i pretvorite svoje potrebe za odvodnjavanjem u rešenja koja će uspešno proći test vremena. Pridružite nam se u oblikovanju boljeg, efikasnijeg i ekološki osvešćenijeg sveta putem najsavremenijih rešenja za odvodnjavanje. Opremite svoj prostor sa ACOgde se genijalnost susreće sa integritetom.