;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Enmon sponzor grožđebala u Vršcu

06. 09. 2023.

Enmon sponzor grožđebala u Vršcu

Dragi ljubitelji vina i zabave,

 

Vršac se sprema za najuzbudljiviji događaj godine - Grožđebal 2023! Ova tradicionalna manifestacija obećava da će biti veća, bolja i zabavnija nego ikada pre, i Enmon je ponosan što je jedan od sponzora ovog spektakla.

 

Grožđebal u Vršcu je praznik vina, kulture i tradicije koji okuplja ljude iz celog regiona kako bi zajedno proslavili bogatu vinogradarsku baštinu Vršca. Ove godine, očekujte nezaboravno iskustvo ispunjeno degustacijama vrhunskih vina, tradicionalnim gastronomskim specijalitetima i brojnim zabavnim aktivnostima za celu porodicu.

 

„Pripreme za organizaciju najznačajnije manifestacije Grada Vršca teku već par meseci. Bogat program očekuje sve goste koji u te dane budu boravili u Vršcu, te očekujemo i rekordnu posetu, koja bi se kretala i blizu 150.000 posetilaca za četiri dana koliko traje manifestacija. Pored gostiju iz Srbije, najveći broj gostiju se očekuje iz susedne Rumunije ali i iz BiH, Bugarske, Slovenije, Mađarske, Nemačke, Austrije“, ističu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Enmon je posvećen podržavanju lokalnih zajednica i tradicija, i radujemo se što smo deo ovog veličanstvenog događaja. Kao jedni od sponzora ove manifestacije želeli smo da damo doprinos u vidu vaučera za kupovinu u ENMONU, u vrednosti od 25,000.00 RSD. kao nagradu za mis berbe. Ne propustite priliku da se pridružite ovom veselom slavlju vina, muzike i tradicije. Vidimo se na Grožđebalu 2023 - tamo gde se susreću tradicija i moderno doba!

Vaš Enmon