;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

ENMON GRADNJA

ENMON Nekretnine u svojoj ponudi sadrže nove poslovne i stambene objekte širom Srbije. Kvalitet izgradnje zasnovan je na korišćenju najsavremenijih tehnologija i proizvoda prestižnih svetskih brendova. 

Trenutno u ponudi se nalazi stambeno-poslovni objekat u Dubrovačkoj ulici na Dorćolu kao i Zlatibor Residence stambeni objekat na Zlatiboru.

 

Kompanija ENMON usmerila je svoje napore ka izgradnji modernih rezidencijalnih i poslovnih objekata koji omogućavaju primenu savremenih metoda gradnje, energetske efikasnosti i funkcionalnosti prostora. Stambeni objekti kompanije ENMON se grade na posebno odabranim lokacijama na kojima su dostupni svi uslovi za porodične aktivnosti kao i jednostavan pristup poslovnim sadržajima i lokacijama. Kvalitet izgradnje zasnovan je na korišćenju najsavremenijih tehnologija i proizvoda prestižnih svetskih brendova. 

 

Kontakti za prodaju stanova:

  • Dubrovačka: 063/8000800, mail: prodajastanova@enmongroup.com
  • Zlatibor: 063/1046695