Spremili smo specijalnu ponudu za sve naše verne kupce, kako bismo vam omogućili još veće uštede prilikom kupovine proizvoda za opremanje vašeg prostora ili kupatila iz snova. Enmon se već dugi niz godina bavi prodajom vrhunskih proizvoda za uređenje vašeg kupatila sa vrhunskim popustima, a sada vam nudimo priliku da uživate u dodatnom popustu od 5% na ceo iznos vaše kupovine!

Evo kako da iskoristite ovu sjajnu ponudu:

Korak 1: Kliknite na link za popunu formulara na dnu strane

Prvi korak ka uštedi je veoma jednostavan. Kliknite na link koji će vas odvesti do formulara za popunjavanje.

Korak 2: Popunite formular

Kada otvorite formular, molimo vas da pažljivo unesete svoje podatke. Ovaj formular će nam pomoći da vas bolje upoznamo i da vam pružimo što bolju ponudu. Ne zaboravite da unesete i vašu e-mail adresu, jer će ona biti ključna za aktiviranje popusta.

Korak 3: Kupovina sa e-mail adresom

Nakon što uspešno popunite formular, krenite u istraživanje naše bogate ponude proizvoda za kupatilo. Kada pronađete željene artikle, dodajte ih u korpu kao i obično. Sada je ključni trenutak - unesite istu e-mail adresu koju ste upisali u formularu u polje za kontakt informacije prilikom završetka kupovine.

Korak 4: Uživajte u popustu

Nakon što završite proces kupovine, naš sistem će automatski prepoznati vašu e-mail adresu, a onda će naš agent prodaje da umanji vaš račun za -5%. To znači da ćete dobiti popust čak i na proizvode koji su već sniženi, čineći vašu kupovinu još isplativijom.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da uštedite na uređenju svog kupatila. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u odabiru najboljih proizvoda, a dodatni popust od 5% će učiniti vašu kupovinu još prijatnijom.

Zahvaljujemo vam na poverenju i što ste deo naše zajednice kupaca. Očekujemo vaše posete našoj internet stranici i nadamo se da ćete uživati u našoj specijalnoj ponudi.

 

 

* Ukoliko platite online, račun će biti umanjen za -5% kada porudžbina bude obrađena